Donderdag 27 januari trekt een select groepje van ons A-demoteam naar Gent voor een corporate event van Samsonite. Als u Samsonite hoort denkt u ongetwijfeld aan valiezen... Wij ook en het evenementenbureau ook, dus krijgen we de opdracht om het gebruik van enkele nieuwe ONBREEKBARE modellen in onze Queen-demonstratie te verwerken.

De brainstorm is volop bezig. De eerste proeftesten i.v.m. onbreekbaarheid van de valies zijn gebeurd en voorlopig zit alles nog goed. Nu komen ook de trainingen eraan, waarbij we de valiezen in de demo zullen betrekken en ook zelf zijn we zéééér benieuwd naar het resultaat.

Opdracht is simpel: toon aan als zelfs een olifant op de valies trapt, dat ze niet kapot is. Welnu, we hebben geen olifant (hmmm), dus al springend op een valies zou ook wel een overtuigende test zijn zeker.

Donderdag 27 januari, Handelsbeurs (Kouter), Gent, 18u30

Vrijdag 21 januari zal ons A-demoteam de harten van de Bevenaars of Bevenenaars of hoe dat je dat ook zegt gaan veroveren. De start van een nieuw jaar is niet alleen goede voornemens maken, iedereen \"beste wensen\" wensen, recepties afschuimen en champagne drinken, maar het is ook tijd om de kampioenen van het voorbije jaar even \"in the picture\" te zetten.

Beveren doet dat in stijl en nodigt ons uit voor een spetterende finaleact. Met ons \"in the navy, macarena en mambosounds\" zullen we hopelijk voor enkele onvergetelijke momenten zorgen, zodat de Bevers ons nog lang zullen herinneren.

Vrijdag 21 januari, Sporthal \'t Wit Zand, Beveren, 21u00

Doe het met flair!

 
Na een geweldige eerste ervaring met flair werd het A-demo team van RSC Rivierenhof weer gevraagd voor een volledige dag demo's te geven. Welgeteld 6 demo's werden er gegeven. Niet elke keer dezelfde maar wel 3 verschillende. Zo bracht de A-demo de demo van Queen als hun laatste demo van Pieter. Ook de meisjes van Lollipop (Onze double dutch vrouwen) gaven een spetterende demo!
 
 
   

Spinning the Globe World Tour

De Harlem Globetrotters komen wegens grootse successen opnieuw naar Antwerpen met een nieuwe show en ook wij zijn opnieuw van de partij. Donderdag 29 april doet het wereldvermaarde basketteam tijdens zijn Spinning The Globe World Tour de Lotto Arena aan. Hierdoor mogen wij opnieuw onze rope skipping kunsten nogmaals tonen op de heilige basketvloer van de Lotto-Arena.

Tijdens hun vorige tours doorheen België waren we met de rope skipping demo ook van de partij, in 2002, 2004,... in de Topsporthal in Gent, Arenahal in Deurne, Sportpaleis en andere locaties in Vlaanderen. In 2009 in de Lotto-Arena hebben we menig supporter opnieuw weggeblazen, "gerockt" en geentertaind met onze WE WILL ROCK YOU!!!

Jumpsessies met RSC Rivierenhof

RSC Rivierenhof werd door Flair gevraagd om tijdens deze \"Shopping Day\" enkele demo\'s en workshops te geven aan de Shopping Ladies. Burn the calories... and enjoy rope skipping, dat was de spirit van de dag. Als extraatje mochten onze 6 sportieve ladies nog naar de première van \"Sex & the City 2\". Duidelijk een toffe dag en demo :-).

\"\"

Rekeningnummer

 

BE71 0682 0913 6269

RSC Rivierenhof

Matheus Corvenstraat 32, 2100 Deurne

Contact

 

Algemene info nodig?

info@rsc-rivierenhof.be

 

Demo nodig?

demo@rsc-rivierenhof.be

 

Decathlon clubkaart

 

Klik op onderstaande link en koppel jou kaart aan onze clubkaart.

Klik hier

Sponsors

 

 

   Stroppa BVBA

 

Like us!

 

Like onze pagina op facebook!

 Like onze pagina op instagram!

   rsc_rivierenhof

Like us!

 

Like onze pagina op facebook!

 Like onze pagina op instagram!

   rsc_rivierenhof

Recente Artikels
Nieuwe website
06/09/2017
Editie 2
01/03/2017
Editie 1
01/03/2017
Democup 2016
16/01/2017
K3 en Rivierenhof
13/01/2017
Trainingskalender 2016 - 2017
01/11/2016
zoeken

Club Name    |    Av. Lorem Ipsum 54/1   |   9568 Dolor Sit Amet   |   Tel: 054/ 88 99 66

© 2015, website powered by Twizzit.com