2012 was een topjaar voor onze club. RSC Rivierenhof heeft een schitterend seizoen achter de rug en nu is het tijd geworden om hier even op terug te blikken. Omwille van deze knalprestaties worden onze skippers dan ook uitgenodigd als laureaten (en gehuldigd) op zaterdag 16 maart tijdens de jaarlijkse sportlaureatenviering van Deurne.

Vorig jaar wonnen we tijdens dit Sportgala nog de Sporttrofee voor beste club, en we hebben deze titel met verven mogen dragen. We stonden als beste club van Deurne een gans jaar in the picture en we hebben ons laten zien. Niet enkel met tal van demonstraties op verschillende evenementen, maar ook met onze resultaten en medailles, waar het uiteindelijk in de competitie toch om draait, tijdens het voorbije WK, EK en BK.

Onze 5de wereldtitel van ons A-demoteam en 13de nationale titel (met de foutloze demonstratie tijdens de selectiewedstrijd) zijn maar enkele momenten die in ons geheugen staan gegrift, maar dankzij stad Deurne gaan we nog even terugkeren naar dat heerlijk podiummoment en gevoel. IEDEREEN WELKOM vanaf 19u30! (video's bij lees meer!)

 


Volgende atleten worden gelauwerd:

Individueel: Pieter Himpe => Europees Kampioen op discipline Freestyle tijdens EK Masters

Individueel: Natasja Govaerts => bronzen medaille overall tijdens EK Masters

Individueel: Joke Hoste => Belgisch Kampioen op BK Masters - categorie 25+

Individueel: Eva Theuns => bronzen medaille op BK Masters - categorie 25+

Team: Pieter Himpe, Kristof Laenen, Manuel Troost en Natasja Govaerts => Belgisch Kampioen en 3-voudig Wereldkampioen - categorie 15+ Open

Team: Joke Hoste, Eva Theuns, Anke Stuer, Fabian Troost en Mickey Biltjes => bronzen medaille op BK Teams - categorie 15+ Open

A-demoteam: GOUD op BK Democup (13de titel) en GOUD op WK World Cup (5de titel)

 

http://www.youtube.com/watch?v=NDfOXqKCl8o&feature=youtu.be (video van het WK - Tampa)

http://www.youtube.com/watch?v=D49NcMobKgU (foutloze demo vanop de selectie - Blankenberge)

http://www.youtube.com/watch?v=sVpptNZiujQ (video van het BK – Oostende)