Conway Najaarsbeurs 2012 (check meer foto's en ons nieuwste demolid bij lees meer of Facebook)

Op zondag 9 september trokken we met de A-demo richting de Heizel in Brussel. Hier was een najaarsbeurs voor snoep, drank en sigaretten die verkocht werden in krantenwinkels en tankstations. Kortom de plaats waar de leveranciers en de winkeliers elkaar ontmoeten. Bedoeling was dat we die dag 3 demonstraties gaven op het evenementenplein tussen Jupiler, Redbull en Pepsi. Onze act bestond uit onze 2 demo’s die we direct na elkaar deden om zo 1 gehele act van 10-tal minuten vol spektakel te brengen. We geven toe, we hadden dit lichtjes onderschat: een demo springen, touwen opnieuw klaarleggen en hopsa, terug opnieuw beginnen is niet van de poes! Gelukkig zijn we niet voor niets vijfvoudig wereldkampioen en waren de demo’s keer op keer van redelijke tot goede kwaliteit.


Tussen de demo’s hadden we wat tijd om eens rond te lopen op de beurs zelf. Terwijl Laenen even terug naar huis reed om zijn sportschoenen te halen (altijd handig als je op demo gaat i.p.v. Asics), gingen de girls op ontdekkingstocht. Al na het eerste standje bleek dat je gratis samples van al dat lekkers mee naar huis kon nemen. Via onze goede marketingskills en lieve, onschuldige glimlach liepen we al snel rond met plastic zakken boordevol popcorn, chocolade, wafels, kinderbueno’s en zoete drankjes. Vreugde alom, dat kan je je wel voorstellen! check maar eens de FB-pagina naar snoepfoto's Laughing

De volgende pauze besloten we wat verstandiger te gebruiken en wat cultuur op te snuiven. Vele demoskippers hadden de trots van Brussel (ahum), het Atomium, nog nooit van dichtbij kunnen aanschouwen, dus dit was hun kans. Na een heuse ‘Welcome’ Fotoshoot (foto’s eveneens te bewonderen op onze facebook pagina) was ook onze culturele honger gestild.

De laatste demo werd een topper van formaat. Neen, geen foutloze demo deze keer, wel belangrijk gezelschap in het publiek. Sven Nijs gaf een signeersessie op de beurs en dat konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Met onze stoute schoenen aan nodigden we hem dan ook uit om een kleine workshop DD te volgen. Dit was voor ons ineens ook de ideale pauze tussen onze 2 demo’s, bedankt Sven voor die 5 min ademruimte :-). En het mag gezegd worden, als hij ooit de fiets beu is kan hij altijd ons demoteam komen vervoegen (dan is Pieter content dat hij niet meer de oudste is).