Did it (again) met flair! (check foto's bij media)             (UPDATE - artikel)

 
De vrienschapsband met de Flair-ladies is goooood. Dit jaar zijn we al voor het 3de jaar op rij mee verantwoordelijk voor het entertainment op het knappe Flairpodium, zodat de shoppende ladies ff kunnen uitrusten en genieten van onze demonstraties rope skipping.
Het A-demoteam van RSC Rivierenhof is ondertussen een weerkerend fenomeen na grote successen tijdens de vorige edities en zorgt de ganse dag voor de springmicrobes. Laene kan wel zijn mannetje staan tussen de 6 vrouwen die hem vergezelden (Anke, Charis, Eva, Joke, Kelly en Laura), maar tussen 83.000 vrouwen had hij een extra mannetje nodig. Zijn wingman was dan ook presentator Ben Roelandts die de ganse dag in goede banen moest leiden tussen de workshops, modeshows, dansacts, rope skippingdemonstraties en optredens (Gene Thomas) door.
2 mannen tussen 83.000 vrouwen, ideale verdeling testosteron - oestrogeen om een lange, toffe dag aan te vatten.
 
5 demonstraties werden er gegeven om de shoppende ladies te entertainen met oa. de spiksplinternieuwe Bouncedemo (die we maakten voor Holland's/Belgium Got Talent) in stoere nieuwe outfits!
 
Hopelijk zijn de Flair-ladies nu ook overtuigd om dat springtouw te pakken en do some Jumping om in conditie te blijven tijdens de wintermaanden.
 
Flair-report FSD '12 (filmpje in afwachting van onze eigen movies van de performances)
 

Zondag 7 oktober was het shopping center in Wijnegem speciaal geopend voor de Flair shopping day 2012. Het concept blijft voor ons hetzelfde: superknap opgebouwd podium, professionele setup, verschrikkelijke tapijtondergrond en een tof publiek dat prachtige kijk heeft op podium van beneden, boven, bijna volledig rond, dus applaus en supporters staan overal :-). Om het gevoel te beschrijven op het podium voor de niet-kenner van het Shoppingcenter: een mini-Colosseumgevoel...

Ah ja en indien het nog niet duidelijk was, vééééééééééééééél volk.

In navolg van Holland's/Belgium Got Talent en vele demonstraties in september waarin we deze auditieact brachten deden we voor Flair nog een extraatje. Een grote bedrijvigheid de laatste week binnen onze club, want de Bounce-demo werd uitgebreid tot volwaardige demoact! Meer entertainment, moves, en totale nieuwe coole, stoere outfit! Check die foto's!

Tot 3x toe brachten we deze Bounce-demo en de eerste keer was al om 10u10 en toch stonden de mensen al aan te schuiven, rijden dik te kijken aan het podium,.... Vuurdoop van deze nieuwe act lijkt geslaagd voor het publiek. Ze appreciëren de new style!
De andere demo (Hellodemo = herwerkte versie van de demo op het WK) is nog steeds een echt spektakel. Het is en blijft een topper voor het publiek. Zo gingen we de ganse dag door volgens de routine.
 
Tussendoor even wat rondlopen, eten, shoppen (nieuwe panty's kopen, want bij de nieuwe vrouwenoutfit kan er al eens iets scheuren... 
Ben Roelants spoorde het publiek nog wat aan met een interview en het applaus van het publiek kept us going.
 
Samenvatting van de dag: 
Demonstraties waren goed: check
Nieuwe dansmoves voor 2012: check (allen GANGNAM-style experts!!!!)
Ons geamuseerd: check check check :)