Doe het opnieuw met flair!

 
Na de geweldige samenwerking van vorig jaar met Flair hebben de Flair-ladies volledig de springmicrobe te pakken. Het A-demo team van RSC Rivierenhof weer na een groot succes van vorig jaar opnieuw gevraagd voor een volledige dag demo's te geven. Onze A-demoskippers waren 's morgens nog maar net geland vanuit Miami of enkele uren later stonden ze al op het Flairpodium hun show te brengen tussen de workshops, modeshows, dansacts en optredens door. 4 demonstraties werden er gegeven om de shoppende ladies te entertainen. Zo bracht de A-demo de Queen"Rivierenhof Rhapsody"demo en hun "In the navy"demo. Hopelijk zijn de Flair-ladies nu ook overtuigd om dat springtouw te pakken en do some Jumping om in conditie te blijven tijdens de wintermaanden.
 
  

Op zondag 16 oktober was het shopping center in Wijnegem speciaal geopend voor de Flair shopping day. Onze A-demo vloog in ware celebritystijl met hun privéjet even over vanuit Miami. Concreet: zondagmorgen om 8u landen de Miamiskippers in Zaventem en deze 6 mochten om 10u in Wijnegem aanwezig zijn, want ze gingen de Flairdemo's Miaminiseren d.w.z. de demo's van Miami nu aan het Belgische publiek tonen :-).


Bij onze eerste demo (In the navy) was het nog vroeg en niet zo druk. Maar éénmaal bezig waren de mensen zo onder de indruk dat het drukker werd naarmate de demo vorderde. Mensen (vooral vrouwen) kwamen aan en zochten naar de beste locaties om te kunnen zien en te genieten van het spektakel. (Er waren er zelf enkelen die de roltrap naar boven en naar beneden namen voor toch te blijven kijken.)
De 2de demo (Queendemo) was nog steeds een echt spektakel. Het is en blijft een topper voor het publiek.
 
Tussendoor even wat rondlopen, eten en vooral niet stilzitten of rusten, want de nachtelijke vliegreis begon zijn tol te wegen. In Miami vertrokken we immers op de middag, dus er werd een nachtje geskipt in de vlieger en dus was het soms vechten tegen de slaap.
 
Ben Roelants (presentator van de dag) schudde ons vlak voor de demo steeds even wakker met een interview en het applaus van het publiek kept us going.
 
We zijn alvast klaar voor editie 2012, maar deze keer met wat meer slaap ;-)

Samenvatting van de dag: 
Demonstraties waren goed: check
gevecht gewonnen tegen de slaap: check
Nieuwe dansmoves: check (allen shuffle-experts geworden)
Niemand van het podium gevallen: check
Ons geamuseerd: check check check :)